DETEP

A kiemelkedő képességekkel és tanulmányi eredménnyel rendelkező hallgatók tehetséggondozó programban vehetnek részt, melynek keretében az általuk kiválasztott tanszéki témavezető segítségével konferenciákon, tudományos diákköri munkában vehetnek részt, illetve szakcikkeket írhatnak.

A programot olyan hallgatóknak ajánljuk, akik a szakhoz tartozó kötelező tantárgyakon kívül érdeklődnek a tudományos munka iránt és ezáltal szeretnének egy-egy szakterületet jobban megismerni.

A jelentkezni szándékozó hallgatók a jelentkezéssel, illetve a témaválasztással kapcsolatban a tanszéki oktatókat keressék.

A program amellett, hogy elősegíti a hallgatókban rejlő tehetségek felszínre kerülését ösztöndíjat és diplomamellékletet is ad. Az ösztöndíj összegét az úgynevezett teljesítménykreditek után határozzák meg, amelyek az elkészített tudományos munkákért járnak (Pl.: TDK dolgozat, konferencia cikk vagy előadás, tudományos folyóiratban való publikálás). A program végén a hallgatók a diplomájuk mellékleteként egy oklevelet kapnak a program elvégzéséről és a megszerzett teljesítménykreditekről.

A programban a fent leírtak mellett előnyt jelenthet mesterképzésre való jelentkezéskor, PhD képzésre való jelentkezéskor és egyéb pályázatok benyújtásakor is.

DETEP koordinátor:

  • Név: Dr. T. Kiss Judit
  • Email cím:
  • Telefon: +36-52-415-155 /77754
  • Iroda: 202/a

Részletekért látogasson el a DETEP honlapjára: https://detep.unideb.hu/

Frissítés dátuma: 2018.11.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ