„Kihívások és tanulságok a menedzsment területén - Fókuszban az Ipar 4.0” című konferencia

Kedves Látogatók!

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt a „Kihívások és tanulságok a menedzsment területén - Fókuszban az Ipar 4.0” című konferenciára, amely 2022. március 31. – 2022. április 1. között kerül megrendezésre online formában.

A rendezvény az alábbi linkeken érhető el: 

1. nap (2022. március 31.): https://unideb.webex.com/unideb-hu/j.php?MTID=m33cff655d6b8c33d95d7bfca25e9f1f2
2. nap (2022. április 1.): https://unideb.webex.com/unideb-hu/j.php?MTID=m47d2d2aa6e9e4635ad4c6efafa9ef637

Részvételi díj: a konferencia ingyenes.

Kedves Hallgatók!

A tanszéki konferencia mellett a Műszaki Kar és Debrecen Város közös szervezésében kerül megrendezésre az Ipar Napjai rendezvény, melynek részletei itt érhetők el: AZ IPAR NAPJAI DEBRECENBEN | Debreceni Egyetem (unideb.hu).

Tekintve, hogy a szakmai napok a hallgatók számára oktatásmentes munkanapok, a rendezvényeken a részvétel minden műszaki menedzser hallgató esetében elvárt! A Műszaki Kartól a Stadionig rendszeres, ingyenes buszjáratot biztosítunk a szerdán és csütörtökön. (Busz menetrend)

Emellett szabadon választható tárgyat is hirdetünk a rendezvényekhez kapcsolódóan:

  • alapszakos hallgatóknak: Műszaki tudomány napjainkban műszaki menedzsereknek, tárgykód: MK3MTUNM03XX17,
  • mesterszakos hallgatóknak: Műszaki tudomány napjainkban műszaki menedzsereknek, tárgykód: MK5MTUNM03XX22.

Jelenkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet 2022. március 30-ig: https://forms.gle/o4fgN8xfeHxVj28C9 

A kurzus lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy a rendezvényeken történő részvétellel képet kapjanak az ipar jelenlegi fejlesztéseiről. 

 

A tantárgy teljesítésének feltételei:

- regisztráció a fenti űrlap kitöltésével március 30-ig, 

- az Ipar Napjai szakkiállítás megtekintése a Stadionban 2022. március 30-án, szerdán. A kiállításon jelenléti ívet kell aláírni.

- részvétel a Tanszék „Kihívások és tanulságok a menedzsment területén - Fókuszban az Ipar 4.0” című ONLINE konferenciájának mindkét napján. A bejelentkezés és az online jelenlét idejét automatikusan rögzíti a rendszer. 

 

 

 

Frissítés dátuma: 2022.03.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.