Lean Labor

A labor célja

A Lean Laboratóriumban vállalati igényekre fókuszált, világszínvonalú, versenyelőnyt biztosító gyakorlati tudás megszerzésére van lehetősége minden résztvevőnek. 

 

A labor kompetenciája

A speciális teremben a hallgatók megismerhetik és elsajátíthatják a termelési, logisztikai és termelésirányítási módszereket a gyakorlatban. ITEM elemek felhasználásával alakíthatják ki résztvevőként, csoportos gyakorlatok során a munkaállomásokat, melyeket fejlesztve megtapasztalhatják a Lean, KAIZENTM és Karakuri elvek hasznát a mindennapokban.

A modulrendszerű gyakorlati képzések kialakítását a Kaizen Institute Hungary Kft. több éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadó és oktató csapata végezte. A magyar és nemzetközi hallgatók, vállalati érdeklődők számára tréningek és workshopok teszik lehetővé, hogy készségszinten elsajátítsák a Lean módszereket. 

 

 

 

 

Frissítés dátuma: 2022.10.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.