Munkavédelem

A Debreceni Egyetem első évfolyamos egyetemi hallgatói számára kötelező elvégezni az általános tűz-, munka- és polgári védelmi oktatást, amely - a hatékonyság növelése érdekében - a 2015-ös tanévtől távoktatás formájában történik.  Az anyag felsőfokú tűzvédelmi szakember közreműködésével készült.
A "Munkavédelem" kurzus teljesítése feltétele a diploma kiadásának. 

Első lépésként aktív félévben, a tárgyfelvételi időszakban regisztrálnia kell a hallgatónak a "Munkavédelem" tárgyra. A kurzus az "Egyéb intézményi tárgyak" fül alatt található. 
A tárgyfelvétel után az online oktatási anyag bármikor megtekinthető az alábbi linken: 

ONLINE OKTATÁSI ANYAG

A belépéshez a hálózati azonosító és annak jelszava szükséges (amivel a neptun rendszerbe is belép a hallgató). 

A regisztráció és az anyag megtekintése kb. 30 perc időt  vesz igénybe. A megtekintésről részletes statisztika készül (időtartam és  a megtekintett slide-ok száma).

A részvétel igazolását a NEPTUN rendszerben a Kancellária  Biztonságszervezési Önálló Osztálya végzi legkésőbb a szorgalmi időszak végéig. Esetleges probléma esetén, kérjük, velük vegyék fel a kapcsolatot!
 

Frissítés dátuma: 2020.11.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.