Drón technológiával támogatott raktárkezelő rendszerek vizsgálata

Kutató: Sipos Csanád

Célcsoport: Logisztikai vállalatok és raktárak.

Cél egy szimulációs és megvalósíthatósági tanulmány elkészítésével tanulmányozni a raktárban található régi hagyományos technológiáknak a drón technologiával való kiváltásának illetve támogatásának előnyeit. A meglévő raktárkezelő rendszert, az áruk/ szállítások / anyagok címkézési rendszerét és a raktár kialakítását a legmegfelelőbb megoldás vagy technológia érdekében.

A kutatás célja: A raktárkezelő rendszer minőségének, hatékonyságának optimalizálása és javítása, valamint a költségek csökkentése a drón technológiájának felhasználásával. 

- Hogyan befolyásolja a technológia a logisztikai vállalatoknál és a raktáraknál a raktárkezelő rendszert, optimalizálja a raktár minőségét és hatékonyságát, és csökkenti az üzemeltetési költségeket?
- Hogyan lehet a drón technológiáját egyszerűen módosítani, frissíteni és csatlakoztatni az ERP rendszerhez és az anyagcímkézési rendszerhez?

 

Frissítés dátuma: 2022.10.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.