Vállalat beszerzési és ajánlatkérési rendszerének automatizálási lehetőségei

Kutató: Sipos Csanád

Célcsoport: Ipari vállalatok és szolgáltatók

A kutatás célja: egy olyan eszköz megalkotása, amely hozzájárul az ipari vállalatok hatékony működéséhez. Az eszköz segítségével a beszerzési kockázat csökkentése, a hathatós információáramlás és reakcióidő sebességének növelése a cél. 
Különböző Ipar 4.0 megoldások milyen mértékben támogatják segítik a folyamatok automatizáltságát. A kutatás során feltárhatók a folyamatban lévő szűk keresztmetszetek. Az adott folyamat átfutása során az időtényező fontossága kiemelhető. Költségelemzés segítségével lehetséges feltárni a megtakarítási potenciálokat. A rendszer automatizálhatóságának vizsgálata. Az ajánlatkérés és árajánlatkészítési folyamat rész-, vagy teljes automatizálására a vállalatok számára egy szabványos, átláthatóan alkalmazható modell alkotása a cél.

 

Frissítés dátuma: 2022.10.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.