Vállalati részvétel a "Kihívások és tanulságok a menedzsment területén" konferencián

Tisztelt Partnerünk!

A Debreceni Egyetem Műszaki Karának Műszaki Menedzsment és Vállalkozási Tanszéke „Kihívások és tanulságok a menedzsment területén” címmel konferenciát szervez 2023. március 30-31-én a Kar Ótemető utcai kampuszán, melyre szeretettel várjuk vállalati partnereinket is. 


Konferenciánkon külön vállalati szekcióban - korlátozott számban - bemutatkozási lehetőséget biztosítunk partnercégeinknek. A vállalati szekció időpontját úgy választottuk meg, hogy az nem ütközik, bár részben átfed a Műszaki Kar és Debrecen város közös szervezésében 2023. március 29-30-án megrendezésre kerülő Ipar Napjai rendezvénnyel. 


A konferencián látogatóként elsősorban a Tanszék által gesztorált szakok hallgatóira számítunk (műszaki menedzser alap- és mesterszak, illetve nemzetközi hallgatók, posztgraduális képzések), de nyitott valamennyi műszaki karos hallgató számára. 
A vállalati szekciót azzal a céllal szervezzük, hogy partnervállalataink közvetlenül megszólíthassák hallgatóinkat, bemutatkozzanak, és felkeltsék a későbbi potenciális munkavállalók érdeklődését. 
A kb. 15-20 perces vállalati előadások két helyszínen zajlanak párhuzamosan magyar, illetve angol nyelven.

A vállalati szekcióban természetesen ingyenesen adhatnak elő partnereink. Amennyiben a későbbiekben bármilyen formában támogatni kívánja tanszékünk munkáját, a regisztrációs felületen ezt jelezheti. 


A konferencia vállalati szekciójába ezen az oldalon regisztrálhat.
 

Szeretettel várjuk munkatársaikat a tudományos szekciókban is látogatóként vagy előadóként. A konferencia részletes programja, illetve a tudományos szekciók regisztrációs felülete itt érhető el: Kihívások és tanulságok a menedzsment területén | Debreceni Egyetem (unideb.hu)

Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 28. 09:28