Műszaki menedzser alapszak duális formában (Szolnoki Campus)

2024. szeptemberétől a Debreceni Egyetem szolnoki campusán elindul a műszaki menedzser alapszak duális formában. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül – a képzési idő felében – Partnervállalatainknál történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). Ezt követően (december-január és május-július hónapokban, illetve augusztus egy részében, tehát a vizsgaidőszak és a tanulmányi szünidő alatt) vesz részt a vállalati oktatáson és gyakorlaton. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak.

Az első évfolyamon őszi félévben megkezdett duális tanulmányokhoz kapcsolódó vállalati munkaszerződést szeptember 30-ig kell megkötni, a tavaszi szemeszterben pedig február 28-ig. A programhoz felsőbb évfolyam hallgatói nem csatlakozhatnak.

  • Szeretnél 3,5 év alatt felkészült és gyakorlati tapasztattal rendelkező műszaki menedzser lenni?
  • Szeretnél egy sikeres vállalat csapatához tartozni már egyetemistaként is?
  • Szeretnéd, ha nem csak az iskolapadban kellene ülnöd, hanem olyan körülmények között is tanulhatnád a szakmát, amilyenek majd végzés után is várnak?
  • Szeretnéd, ha rögtön a végzés után a legjobb vállalatokhoz mehetnél dolgozni az általuk biztosított magasabb fizetésért?
  • Szeretnéd, ha már a tanulmányaid alatt is kapnál fizetést?


Akkor válaszd a Debreceni Egyetem Műszaki Karának műszaki menedzser alapszakát és tanulj duális képzési formában szeptembertől!

Partnervállalataink körét folyamatosan bővítjük!

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar duális partnerei a műszaki menedzser alapszakon (Szolnok)
DUÁLIS PARTNER Szakmai gyakorlóhely címe Szakmai gyakorlóhely részlege Kapcsolattartó neve, email címe, telefonszáma Duális partner honlapja Maximális hallgatói létszám/félév
Rafi Hungaria Kft. 5400 Mezőtúr, Szolnoki út 35.   Elek Gyöngyvér (HR képzés koordinátor), gyongyver.elek@rafi-group.com, +36 70 529 4592 www.rafi-group.com 3 fő
Accell Hunland Kft. 5091 Tószeg, Parkoló tér 1.  mérnökség Földiné Rusa marianna (HR vezető), hr@accell-group.com, +36 30 639 3757 www.accell-hunland.hu 3 fő
FERZOL Lemezmegmunkáló Kft. 2769 Tápiószőlős, Ceglédi út 15. telephely részlegei Libor József, oktató
jozsef.libor@ferzol.hu, +36 20 217 2672
www.ferzol.hu 8 fő

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 05. 15. 14:33