Műszaki menedzser alapszak duális formában (Szolnoki Campus)

2024. szeptemberétől a Debreceni Egyetem szolnoki campusán elindul a műszaki menedzser alapszak duális formában. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül – a képzési idő felében – Partnervállalatainknál történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). Ezt követően (december-január és május-július hónapokban, illetve augusztus egy részében, tehát a vizsgaidőszak és a tanulmányi szünidő alatt) vesz részt a vállalati oktatáson és gyakorlaton. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak.

Az első évfolyamon őszi félévben megkezdett duális tanulmányokhoz kapcsolódó vállalati munkaszerződést szeptember 30-ig kell megkötni, a tavaszi szemeszterben pedig február 28-ig. A programhoz felsőbb évfolyam hallgatói nem csatlakozhatnak.

  • Szeretnél 3,5 év alatt felkészült és gyakorlati tapasztattal rendelkező műszaki menedzser lenni?
  • Szeretnél egy sikeres vállalat csapatához tartozni már egyetemistaként is?
  • Szeretnéd, ha nem csak az iskolapadban kellene ülnöd, hanem olyan körülmények között is tanulhatnád a szakmát, amilyenek majd végzés után is várnak?
  • Szeretnéd, ha rögtön a végzés után a legjobb vállalatokhoz mehetnél dolgozni az általuk biztosított magasabb fizetésért?
  • Szeretnéd, ha már a tanulmányaid alatt is kapnál fizetést?


Akkor válaszd a Debreceni Egyetem Műszaki Karának műszaki menedzser alapszakát és tanulj duális képzési formában szeptembertől!

Partnervállalataink és elérhetőségük hamarosan feltöltésre kerül. 

Legutóbbi frissítés: 2023. 10. 25. 10:20